Öken

Shuhuuu. Sitter hemma hos min storasyster och vaktar fettot (inte pappa..min systerson). Vaknade på värdelöst humör imorse, kan bero på mitt och pappas gräl igår natt.
Han är så ruskigt påfrestande, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att få honom att fatta, liksom.  Min pappa är snäll, men han är verkligen emotionellt störd.


If it terrifies you, then it terrifies me...


Och så har jag ont i magen. Verkligen jätte. och det beror inte på det nej..vet inte riktigt varför. Har inte ens ätit något idag.

Snart börjar jag väl tappa håret.


Men jag vart faktiskt på lite bättre humör förut. Läste kommentarer från några ev er i klassen, och jag vet inte riktigt varför, men det fick mig att le :) Kommer att bli genuint ledsen när vi måste byta klass...Gillar alla (eller njaaa, ni vet vilka som är undantaget) skarpt..Hoppas man fortfarande kan vara kompisar! <3


Och idag händer ingenting. De största uppgifterna idag blir väl att städa och undvika pappa...är inte på humör att prata me honom just nu. Känns som om jag slår huvudet i en mur hela tiden. Liksom inte värt det sen-


Annars är jag väldigt nöjd med mitt italienska betyg! Min lärare var väldigt optmistisk och sa att mitt arbete var på universitetsnivå..Är grymt stolt, för det visar attom jag verkligen vill, så kan jag..Kan vara bra att veta.


Dagens låt: Tiesto ft. Christian Burke - In the dark

Nae...Idag var ingen bra dag. ska nog bara gå och lägga mig, ladda batteriena lite


Hoppas på bättre idag imorgon.


puss på er.



Jag har fortfarande ingen internet, så det här är nog mitt sista inlägg på ett tag.

Mycket stolt över mig idag.


Jag har alltid sagt ifall man säger ifrån så kommer mobbarna att sluta.


Det är så knäppt för att jag har inte skrivit något i den här bloggen på mycket länge, men så sitter man här och kan ändå inte formulera sig.

Jag menar, jag vill ju gärna skriva något underhållande, så att du kommer tillbaka fler gånger och läser about the mess I would like to call life.

Men det känns som om jag är så upptage med att vara underhållande i person att jag inte pallar att vara underhållande i skrift.

Jaja. Who the fuck said I was born to make you laugh? (Ivannia gör en perfekt imitation av scarface)


Till Evelina Steisjö i klass Sp1b:

dagens bästa:

"Men Rått....ROBBA..."

Hahha, evelina, bara för dig !


Jag ska nu dra mig hemåt och förhoppningsvis sova en lite stund...Har börjat se ut som en lite hemul på senare tid, vet inte om det beror på för lite sömn eller förbättrad syn..Hahahaa nu var jag rolig.

SKRATTA DÅ!!!!



(Blä. Jag vill vara like a birdie, fly away to wherever you are and perhaps take a shit at somebody's head.)

RSS 2.0