Love is a friendship on fire

(Allt som jag skriver inom parantes är mina tankar, och där skriver jag saker jag aldrig kommer att säga. Typ om hur nervös jag blir i närheten av dig, fast att jag inte vet om det är bra eller dåligt. Typ om hur jag inte vågar vara ensam med dig, för jag är rädd att jag inte ska ha någonting att säga. Och om hur sjukt underbart det var idag, när ingen av oss kunde sluta titta på varandra. Sånt skit skulle jag aldrig någonsin låta någon annan få veta.)


Hej.

För er som bryr er så kan jag tala om att idag var en mycket underhållande dag!

Det börjar med att jag vaknar ungefär precis när min historia lektion börjar. Pappa var som tur var inte hemma, så det gjorde inte så mycket. Jag kunde fixa mig utan att pappa höll en av sina milslånga lektioner om vikten av ANSVAR och PLANERING.

Hela vägen till skolan bad jag till Gud om att Läraren inte sulle vara inne i klassrummet när jag kom fram.

Och jag blev bönhörd - Cia var ute på något ärende, så jag kunde lungt tralla in, 50 minuter sen, utan Cias eko av pappas, just idag icke-existerande lektion om vikten av ANSVAR och...Ja, ni fattar.


Lektionen förlöpte utan någon särskilt intressant genomgång. Detta ledde till att jag, Jocke, Martina och Anna av ren tristess bestämde oss för att börja kluddra på Robin. Vår plan var att skriva förtjusande små saker som JAG VILL HA KEWK på Robins nacke. Men säga vad man vill om Robin - snabba reflexer har han - vilket ledde till att alla som kom i närheten av honom med en penna blev nerslagen. Fast jag tror Martina hann komma till JAG VILL H innan hon fick stryk.

Jocke kom i slutet av lektionen på en lysande plan; han och jag skulle gå och sätta oss någon annanstans utanför klassrumet och säga att vi skulle förhöra varandra om revolutionerna och de franska idé historikerna. Bra plan, sa jag och vi skulle precis till oss att smyga iväg när Cia stoppar oss med förevändingen att det bara var 10 minuter kvar av lektionen ändå.
Det var väldigt synd Joacim, det hade varit mycket trevligt att skolka sista delen av lektionen med dig.

Till lunch idag var det Spaghetti med köttfärssås. Klart godkänt och två mindre portioner välkomnades av min mage.

(Men gud vad ont jag hade i magen sen.)


På svenskan snackade vi film och reklam. Vi tittade på en ganska bra info-film om reklam och hur man gör reklam och varför, med en massa reklam som visas på tv som exempel. Men när vi i analysen kollade på SAMMA JÄVLA REKLAM för minst 10:e gången, då tröttnade man ju lite alltså.


 (Jag kan inte låta dig vara så tätt inpå, förlåt mej, men jag får svårt att koncentrera mig då.)



Efter det hade vi Samhällskunskap, och det var då THE REAL ACTION startade! 

Så här var det:

I min klass går det många roliga filurer, men 4 av dem är utländska tjejer, och vi vet ju hur de kan vara. Jag själv som utländsk tjej vet hur vi kan vara...Men de är verkligen extrema! Och idag hände en riktigt bra sak (fast det beror kanske på ur vilken synvinkel man ser det men ändå.)

Kikki, Bella, Nora och Sofia hade idag sett en tjej med ett par byxor som de hade kommenterat som "coola" men som på deras jääääniiii språk betyder "fula". De hade dock utan några miner sagt i helt vanlig ton "Coola byxor" Tjejen hade sett lite stött ut, och gick sedan resten av morgonen och såg snett på Kikki och resten.
På samhällslektionen hade den tjejn kommit med några av sina skabbiga tjejkompisar, däribland en äcklig (ursäkta språket) zigenarbrud som jag gillar att kalla "Punani". De ropar ut Kikki i korridoren strax innan lektionen börjar, och Nora hänger på. Helt plötsligt hör jag Drazen: Yalla catfight!!

Alla springer ut, jag först såklart och ser hur en av tjejens kompisar, som är GRAVID och röker och pundar, drar Kikki i håret. Nora tar tag i bruden och säger åt henne att släppa Kikki, och det leder till att crazy-pregnant-woman tar stryptag om Nora. Bella, som kanske är 1.50 lång, blir så jävla förbannad på tjejen som är minst ett huvud högre att hon knuffar till henne. Nästa saken vi i klungan vid dörren ser är en liten bella som flyger in i skåpen (Hon är som hulken, fast gravid, viskar Jonas till mig)  Bella fångas i sista sekunden upp av Drazen, och hon flyger upp vettu, och går fram till den gravida bruden och börjar puckla henne i bröstet! Tjejen drar sig undan med sina kompisar och kvar står en ursinnig Sofia, Bella, Nora och Kikki.

Ojojojoj!

När läraren sen kommer börjar alla förklara i mun på varandra, och frågar saker och ting höger och vänster, och alla undrar: Varför slog inte Kikki tillbaka?? Hon är ju värsta killern annars!

Kikki förklarar att hon ville inte slå henne, för att hon var gravid. Det gjorde mej lite sur, för jag hatar den där bruden som Kikki skulle ha slagit, så utan att tänka utbrister jag: Men vaffan, är hon gravid i ansiktet?? Du kunde väl ha KLAPPAT till henne???

Om ni någonsin har haft ett helt klassrum stirrandes på dig i total tystnad så kanske ni fattar varför jag börjar asgarva.

För vadå?? Ungen far väl inte illa ifall man lavettar morsan i ansiktet?? Förresten så pundar och super ungens morsa i vilket fall.

Efter ett tag letar Sofia och company upp den här tjejen, och till min stolthet märker jag hur Sofia lavettar tjejen i ansiktet.

(Jag är egentligen jätteond.)

Allt löste sig sen, det blev lite snack hos rektorn och resten av dagen var det lungt, men gud vad roligt det var!


Fast egentligen så vet jag inte vem jag helst ville skulle få stryk, Kikki och hennes gäng eller Punani och hennes gäng. Inte för att jag direkt tycker illa om Kikki och dom, i allafall inte lika illa som Punani, men nog hade  det varit kul att se någon få tyst på Kikki, Ärligt talat.

----------------


Jag ska måla mitt rum i min pappas och min nya lägenhet. Fast jag har lite svårt att bestämma mig för färg dock - jag hade tänkt gult, men eftersom jag har lite blåa möbler så vet jag inte om jag är så sugen på att bo i en sverigeflagga.
-------------



(Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är med honom...Han är egentligen inte min typ alls, jag är ganska säker på att jag inte är hans typ heller, men herregud vad jag känner mig dragen till honom. Jag tror att jag mest är nyfiken. Jag tror vi är nyfikna på varandra.)


---

Är förresten klart medveten om att jag låter helt IQ befriad, men vafasan man kan vl få låtsas att man är ignorant och efterbliven. Det vore faktiskt skönt.

Jag har alltid vetat för mycket.


RSS 2.0