Torsdag och en till bok är utläst

It's too late to apologize.




Uuuuuusch. Är så jäkla trött.


Nu börjar man göra dumt skit också, snart ser ni mig nere i hamnen med en nål i armvecket.


Du behöver inte se så chockad ut, jag skoja bara.




Annars så lunkar livet på. Är fullkomligt övertygad om att detta kommer att bli en sådan sommar som jag kommer att skaka huvudet åt och säga att "det där var bortkastad tid".


Tyvärr.



Och det är så förbannat dumt av mig att inte ta vara på min ledighet. och njuta av så lite ansvar så möjligt. För som Frida sa: Om bara ett par år aå har inte vi sommarlov längre.


Lättare sagt än gjort.


Puss och hej, måste hitta humöret. jag tappade det här någonstans för typ 1 månad sen.



Din jävel.

söndag

Everything is just so dark right now.


Fjärilarna jobbar dygnet runt nu.


...e non esisteró piú.

Fredag

Mammsen fyller år idag, och det ska minsann firas :)





I'm sorry.

...y no se que hacer.

Shoppinggudarna log mot mig idag, och med nya skor blir allt lite bättre :)


He's got me locked, and it just ain't fair.

Man brukar säga att jag är som en öppen bok.

( Känner för att dela med mig, så nu gör jag det innan jag ångrar mig.)



Shit, känns lite läskigt att öppna mig för folk, fast jag vet ju att de flesta som läser bloggen är snälla och rara människor, plus att jag känner att om jag inte säger något snart så spricker jag och bli mat åt kaninerna.


Allt känns bara så rörigt just nu. Jag vet inte, jag kanske typ är känslomässigt hypokondriker eller något annat roligt.


Det är ju han som spökar igen.
Det förstod ni innan jag öppna käften, eller hur? Jaf visste ju att jag hade vissa problem med att släppa saker och ting, men aldrig att det var såhär illa.

Det roliga är att jag vet inte ens varför jag får så ont i magen/hjärtat varje gång jag tänker på honom. Jag vet, okey, jag är ju UPPENBARLIGEN väldigt, pnsamt kär i honom (elementärt käre Watson) men vaffan? Vad skiljer den här gången från alla andra gånger?


För jag var ju verklige på bättringsvägen. Jag mådde som pissigast dagarna efter vår hemkomst, och sen månaderna efteråt...Men jag svär på att jag någon gång i december hade förpassat honom till minneslådan! och sen vart det ju bättre. Drömmarna om honom slutade komma, och jag kom på mig själv med att tänka på annat.


Men nu..Ja. Jag förstår inte hur jag klarade av de första månaderna.


Om jag berättar om en stor gnagande smärta någonstans i närheten av hjärtat, skulle ni tro mig då? Om jag skulle tala om för er hur jag total vänt på dygnet för att jag inte kan sova om nätterna, utan bara somnar av ren utmattning klockan 6 på morgonen...Skulle ni nicka och trösta mig eller skulle ni kalla mig sorglig?


För det gör faktiskt jätteont. Jag önskar att jag kunde säga att det här med brustna hjärtan är överskattat och överdrivet, och jag säger gärna det om ni vill, jag kan till och med försöka mena det, men det kommer lik förbannat fortsätta göra ont.


Det känns som om jag har så mycket jag vill säga honom. MSN duger inte.
Det jag och han hade var speciellt, hur naivt och kliché-artat det låter, så var det faktiskt så. För det var inte bara det att vi hade känslor för varandra, utan vi blev nära vänner. Och det är kanske det jag saknar?

Jag är för feg. För jag vet ju att ifall jag träffade honom, för första gången på hur jävla länge somhelst, så skulle jag aldrig få för mig allt det jag berättat nu. Daaaaah, you fricken chicken.


Men det är egentlgen inte så mycket det att jag är kär i honom som gör att jag blir så feg. Eller jo kanske lite, men det är så jävla dumt, för vi hade ju ett förhållande! Dessutom så kände jag mig aldrig obekväm i hans närvaro, heller inte underlägsen. Men det är bara det att...Äsch, jag vet inte riktigt hur jag ska säga det här utan att låta larvig. Men jag tar den risken.


Saken är den att han är bara så jävla...bedövande, paralyserande, vansinnigt vacker.




Alltså, det finns ju många sätt att beskriva en människas utseende: söt, gullig, snygg, het, sexig...Men vacker är ändå det absolut främsta. åtminstonde för mig. Och det är han verkligen.


Han är så vacker, att ifall han vore en tavla så skulle ha sno Mona Lisas plats på Louvren; om han var en solnedgång så skulle du övertygas om Guds existens. Och om han var en människa...Tja. du skulle aldrig kunna glömma honom.


Och jag vet inte, men ni kanske tänker att jag överdriver...Enligt vissa kanske jag gör det, ni vet "smaken är som baken" och allt det dära..Men grejjen är att jag är väldigt kräsen med vad jag finner vackert, och det krävs mycket av en kílle utseendemässigt för att få mig att tappa andan.


Jag bara säger.


Ni kanske har snappat upp mitt problem?


Föreställ er att känna som jag; skrämmas av den här överväldigande skönheten, som egentligen döljer en,genomsnäll, jordnära, klok och rolig person, och sen säga allt det här.


(Om ögonblicket kommer så hoppas jag verkligen att en hink finns att tillgå, för som det känns nu så skulle jag bara spy på mina skor.)


Vet ni vad jag vill mest i hela världen? Att jag ska träffa honom, face-to-face, och att han ska vara någon annan: en dryg, självgod skitstövel som vet om att han ser bra ut och sen drar nytta av det. Blåst ska han vara också, lögnaktig ful jävel.
Det vore skönt, för då kan jag intala mig att jag kommer att finna någon bättre, och att han bara var "min fluga"  (Cissi du är bara så jävla bäst ibland). Men jag skulle bli så otroligt ledsen om det var så. Det får inte sluta så. Då behåller jag mina minnen, då vill jag inte veta.


Det är tufft.


Hur ska jag kunna veta ifall det är rätt att försöka? ifall det går bra, kommer inte det vara rena dödsstöen för mitt hjärta när han åker hem? Eller när jag åker hem? Är det verkligen värt allt - sömnlösa nätter, huvudvärk och minskad aptit - som jag upplever nu och antagligen kommer att bli värre sen?




Hur jag än gör så lär mitt hjärta brista. För om jag inte tar chansen så kommer jag att tänka "tänk om" hela mitt liv, och jag kommer att hata mig själv för att jag är så feg.


Och jag tror inte att jag orkar ett år till.






Tack ni som orkade läsa...Love on you <3







(Sorraja, jag vet att du läser det här, och jag lovar: Bättre än Christiano. Tänk C.R yngre, mer förfinade lillebror. Trust me.)

- I -

I just feel so crappy.



Har ätit lunch hos min syster. Blir förundrad nu när man blir äldre och börjar lära känna dem bättre. Jag menar - jag är näst yngst av oss, och när man är nästan 15 år yngre än sin äldsta, så blir det lätt att man sätter dem på en piedestal.


Nu har jag förstått att de också bara är människor.


Har i allafall lovat mig själv att aldrig upprepa deras misstag.





Do  you still reminisce?




Hörde att det har snöat en decimeter i Härjedalen. Och en knappt två timmar därifrån regnar och åskar det.


The weather is fucking with us since we've neglected it and we're all gonna die.





Puss och hej

Feg

Usch, hatar att vara såhär nervös, helt utelämnad och förfärligt ensam med mitt beslut. Jag hatar att inte ha kontroll, och just nu känns det som om jag ínte har en aning om vad jag ska göra nu. Du är ju liksom där, bara ett klick bort, det är egentligen så enkelt att prata med dig.

Men jag vågar inte. För det känns som om det inte spelar någon roll, för aldrig en chans i helvetet att du kommer att känna likadant igen. Tror jag.

Förresten så är det verkligen skrattretande, jag med Dig. Det går liksom inte ihop bara.


Änglar som du hör ju inte hemma här.


Fan jag MÅSTE göra det. Det är liksom inget val...För jag vet att jag aldrig kommer att ångra något så mycket som om jag bara låter dig gå förbi


Då har man ju liksom känt en massa i onödan.


Och jag älskar ju faktiskt dig.

Och jag lovar att säga det till dig...Jag ska bara samla mig lite först.

Sommarlov!

....och jag har egentligen inte gjort ett skit än så länge.


Eller jo, jag, Linda och Cissi var ute och campade över en dag ute i Mårängen. En av de roligare dagarna i mitt liv kan jag säga! Länge sedan jag skrattade så mycket, tack ska ni ha <3


Och om Cissi en dag inte förvånar världen med sina filosofiska idéer om Gud och kärlek...

Klockan var 5 på morgonen, Cissi yrade om en uppställning av flugor och jag och Linda skrattade så att vi löstes upp.


Haha, jaja, har konstaterat att kombinationen av oss tre kan bara vara lyckad!





Fast nu när jag tänker efter så har jag ju gjort en del, men orka redogöra allt...

Önskar att jag hade haft ett jobb dock.


Och inga särskilt dystra tankar idag! Såg massa nytagna bilder av universums vackraste människa...någon dag kanske jag lägger upp en bild.

Vore ju en skam att dölja en sån skönhet.


Plus att jag såg en annan ex-flamma eller hur man nu än uttrycker det. Han har verkligen, hm, UTVECKLATS.


Nae. Känns ganska bra just nu. Önskar nog mest att jag hade haft mer att göra.



...Och jag prisar den Gud som skapat sådan skönhet.



(Snart har det gått ett år. Redan? Saknar dig lika mycket som första dagen utan dig, och det regnar fortfarande.

Hoppas du kommer hit för att minnas med mig.)



Sol - skönt :)

Ont i magen.

'***

Det här med att gå till parken med syrran och barnen blev ju värsta familjemeeting! Helt plötsligt ska alla med och mysa i solen.

Så skönt att den kommit fram iallafall!


Imorgon ska jag nog inte göra något särskilt...Bara sova, kanske ta en promenad, gå av mig allt. Och sen blir det ju fotboll!


Nae, ska nog dra mig, måste hämta systerdottern på fritids!


puss och kram





I'm way too scared for what you make me feel.

One step forward, Two steps back

Jävla horoskop.


Idag är en sköööön dag. Gick upp och pallrade mig till skolan, till skillnad från cirka 70% av mina klasskamrater som inte gjorde detsamma (Evelina, det trodde jag aldrig om dig!) Men men, det missade ingenting..Förutom att Marcus skulle köra hängagubbe med oss och valde ordet HV71 som ett giltigt ord...


Jag fick iallafall godkänt i slutbetyg, och det känns bra. Men jag måste definitivt sätta fart nästa år, annars lär det bli ett mörkt år!


Underbart vackert väder, tycker ni inte? Ska nog följa med min storasyster och barnen ut till folkparken idag; känner för att komma ut, plus att jag blir galen om jag stänger in mig med mina tankar igen.


Would you please get out from under my skin?



Måste verkligen äta snart. Min mage reagerar inte så bra mot stress, så jag har inte direkt kunnat äta någonting på två dagar...Blir ledsen varenda gång jag ser mammas och pappas oroliga ansikte, det är ju inte det som är meningen.


Är bara för trött och nervös för att äta.

Men det går väl över snart...




(Bara tanken på honom får mitt hjärta att skälva.


Eller jag vet inte...Så jävla vacker bara.)





Skolan är slut. 
It was about fucking time!

Jag trodde det var över men nej...

Jag läste vad du skrev och direkt väckte du fjärilarna till liv...Dom har slumrat i ett år nu, men dina ord väckte dem, eller ja vad fan, ruska om dem!


Jag har legat i dvala, det är som om jag först nu har vaknat, känner blommarnas sötma och vindens bris.


Det är alldeles för bra för att vara sant. Du var det, vår situation var det, men ändå säger något mig att det här kanske, kanske, kan vara sant.


Och isåntfall är mina sömnlösa nätter över.




Älskling.


Haha, var tvungen

Min kvinnliga sida:
[x]
Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 19 poäng

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ ] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou?
[x] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[x] Läst nick hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 16 poäng

Haha, ja jämställdhet ligger ju högt i kurs nu...

My heart is in the same condition as when you left it

Var i Stockholm igår! Kände för att köpa något fint, så jag och Nanna begav oss till huvudstaden.

Lite jobbigt var det dock på morgonen; som vi vet så kan ju inte Ivannia gå utanför dörren med sitt hår ifall det är fuktigt/regnar ute och igår var tyvärr en sån dag...I Stockholm var det ju betydligt torrare, men jag ska ändå skriva tackbrev till wella på deras MARVELLOUS hårspray!

I vilket fall så skulle jag och Nanna inte träffas förrän 10.10, men eftrsom min pappa inte kunde skjutsa mig då satt jag i resecentrum kl. 09.20

(A girl's gotta do what a girl's gotta do...)

Men jag hade iallafall universums bästa hårdag!

Dessutom så hade jag bestämt mig för att gå i pumps, dagen till ära. Stupid med tanke på att man GÅR och shoppar, sen speciellt i stad som Stockholm, men vaffan, jag var iallafall LÄTT snyggast i stan!

För som jag förklarade på Nanna så innnebär klackar makt. En person i klackar muickar man inte med, speciellt inte en person i JEANS, klackar och lila handväska (Thank you very much!)

Inte en enda Stockholms brud glodde snett, och uppmärksamheten var total.

Underbart att sticka ut.

Men respekten och snyggheten till trots; efter tre timmar började det, minst sagt, göra ont.
Fast som man brukar säga: vill man vara fin så får man lida pin!

Och det gjorde jag verkligen.



Investerade i en massa fina sommarklänningar :) Känns bra att veta vad man ska ha på dig nu till skolavslutningen och så; kommer att se ut som en dröm!

Och det är så roligt effekten jag har på folk: Nanna som never ever skulle shoppa för mer än 500, men hon kom hem med 200 kr kvar i fickan...

Och hon hade med sig 2500.

Jag tar på mig äran :) .

Jaja, kul hade vi iallafall! Ingen kändis i sikte, om man inte räknar med han som vann titeln "Sveriges sexigaste man" förra året, Egil eller vad han heter. Hetingen satt ju i röd tanktop och var allmänt osande het, skönt att han kommer från samma stad, så har man ju något gemensamt HAHA!



I helgen ska jag inte göra så mycket...Äntligen fri från skolans bördor, gjorde mitt sista prov idag. Ska nog slänga ut pappa idag så att jag kan få städa lite!

Dessutom kom ju min storasyster hem från Rom igår! Hon var världens gulligaste och hade jättemyckete med sig hem till mig, massa italienska tidningar, typ Cosmopolitan (Asfet, kommer att ta mig ett år att läsa), 20 vykort med bilder från olika platser i Rom och en jättehärlig sjal! Ska nog hälsa på henne idag och kolla på lite bilder...Har saknat både henne och barnen.

Men innan jag gör det ska jag nog sova lite...Har fortfarande ont i fötterna!

.

RSS 2.0