Då var det oooooooveeeeeer..

GOOOOOOOD JUL ALLA



i fet efterskott.



Hoppas att alla har haft det super, cause I know I have!




Jag har kommit på det perfekta tricket för att med all säkerhet ha en lyckad jul:


(spetsa öronen nu)


ÖNSKA ER INTE NÅGONTING.



På så sätt så är allt du får en överrasking, och du blir hur glad somhelst eftersom du löper noll risk att bli besviken!


Och just nu kladdar min 1-åriga systerson Maximiliano på skärmen....


jhgvjuaerhfuoinl nAS  SNlojopjoihoi848024hgjn



Dagens gästbloggare har sagt sit, mina damer och herrar...





Hursomhelst, min taktik funkade utmärkt på mig, eftersom jag fick allt möjligt glatt!


Min storasyster Giselle gav mig en av Julens höjdpunkter: Under 4 månader nu har jag letat efter skorna med stort S, ett par mega gulliga, helt sjukt underbara GUMMISTÖVLAR.


Åååååh..


Av min Moder fick jag Julens största överraskning: En splitterny ROSA mobil telefon, underbar underbar.


Åååååh.



Utöver detta fick jag somsagt himla mycket smått och gott, så jag vågar säga att julen 2007 var mycket lyckad.


Den bästa någonsin faktiskt.




För er som inte vet så är min familj galen i Singstar spelen. Eller dom är ju galna rent allmänt också, men just Singstar alltså...


Just nu sitter jag i min mammas sovrum och familjen är ute i vardagsrumemt och skrålar. Påminn mig att köpa öronproppar nästa gång. Speciellt om favoritlåten är Arvingarnas "Eloise"...





Och åååh!!!
Fick Simpsons filmen av min käre broder, och nu är jag stolt ägare till en underbar sms signal: Homer som sjunger "Spiderpig"!


"Spiderpig, spiderpig
Does whatever
spiderpig does
Can he swing!
from a web?
No he can't
He's a pig
LOOK OOOOOUT!
He is a spiderpiiiiig...."




Min mammas dator är trasig, verkar som att någon av ungarna har stångat till skärmen..Men det lika gärna vara någon av oss som har satt oss på den. Det är nog det som är det bekvämaste med att ha 3 ungar yngre än 10 år i hushållet - det är så himla lätt att skylla ifrån sig...




I'm not gonna think about



Go Go Go just leave.



God Fortsättning, tills vi vi hörs igen.

No one belongs here more than you


Ett flyktigt leende som bara det säger alldeles för mycket.



Nu är det slut... i tre veckor framåt.


Det är en sällsam mix av NEEEJ, och WIIIIE...För lovet blir ju vad man gör det till, och egentligen finns det bara en sak jag verkligen VILL göra, men det är väl inte att tala om.



Jag har egentligen inga planer för jullovet I think..Ska väl bara låta det rulla och ta det som det kommer.



Hursomhelst, nu ska jag på stan, och sen HEM!


Lycka stavas S-Ä-N-G-E-N.


Thank yooooou.



(Kom på en sak bara.
Jag är en kass klasskamrat! Efter lovet så ska jag skärpa mig, komma på alla lektioner och UMGÅS med er, folket.)





Ni lär inte få läsa lika mycket av mig nu under lovet..Som bekant har jag ingen internet hemma hos min pappa, men jag skriver så fort jag får tillfälle!



Ha en underbar OSNÖIG jul nu!


Puss och kram till alla ♥


Pues, tu sabes que sueño de ti.

Skanky Hoe

Hubert berättade nyss något roligt:


I ett gammla lexikon från typ 1945 eller någto så stod denna förklaring på ordet mulatt:


"En blandning mellan människa och neger".


Elakt men kul!





Jag har gått runt hela dagen och kallat alla för Skanky hoe, men vet ni vem som är en Skanky hoe??


http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article1490169.ab



Fy fan!!





Ååååh....Jag vill hem....Jag är trötter :(  Pobre meee....


Och snart är det jul, men jag kan inte påstå att jag känner the Christmas Spirit!



Tråkigt.

No one belongs here more than you.

BIG NEWS.


Jag. Gick. Upp. Klockan. SEX IMORSE!



KORS IN THE TAKE.


Och jag är så jääävla trött...Jesus kristus Maria....



Igår blev det tyvärr inget blogg-inlägg, synd eftersom jag börjat upprätta en slags blogg-rutin, men saken är att jag totalt strejkade igår och VÄGRADE gå upp ur min säng.

Jag funderade på att prova den bejublade Kinder-garden metoden och bara lägga mig ner på golvet och skrika NEEEEEEJ, men det behövdes inte på min utkörda vinterbleka pappa.


Jag tror inte ens att han märkte att jag inte gick till skolan.


Resultatet blev att jag inte gick upp förrän vid halv tre och firade sen med att äta gårdagens tacos.

Muums.


Cecilia hade dock fått världens ryck och fått hela världen att höra av sig til mig...Detta är mycket trevligt, men inte om det känns framtvingat - föredrar att folk som hör av sig till mig gör det för att dom verkligen bryr sig, inte för att man blir uppmärksammad och nästintill tvingad.


Så det var inte kul.




Men det var en underlig natt jag hade. Jag hade någon slags feberdrömmar, huvudet ville inte stänga av och tankarna gick verkligen runt runt och det var hemskt för jag var så trött men jag fick inte sova. Samtidigt så hade några konstiga pirrningar i benen, som inte försvann förrän jag började sparka med dom...Inte det mest optimala om det är tänkt att man ska sova.


Jag vet inte, men jag har lärt mig att det är ingen idé att försöka sova när huvudet har mycket att göra, för även om man faktiskt lyckas somna så slutar det ändå med at jag drömmer mig vaken...Känslorna i drömmen är så starka att man vaknar, och allt känns bara så intensivt, och när man vaknar så fortsätter allt snurra, så kunde man lika gärna ha hållit sig vaken.


Så hur det än blir så sover jag inte.



Slocknade till sist vid halv 6 tiden, klockan ringde 7, men jag stängde av den.


Och sov som sagt till 3.





Har inte så mycket mer att säga just nu...Bara det att jag absolut inte vill ha jullov..Att gå en sån lång tid utan skolans fasta rutiner skrämmer mig på något sät..Jag gillar inte lov överlag, har jag kommit på! Studiedagar, långhelger och klämdagar = Helt okey,  Lov= Jag bara känner ett stort jävla NEEEEEJ!


Hursomhelst så måste jag sova lite...Det är mycket tröttsamt att vara missförstådd konstnär.




ARANTXA!! LET'S MOBILIZE US AND START THE UNITED FRONT AGAINST SCHOOL!


Hell yeah.





"Deep Deep
breath
Deep Deep
emotion
everytime
you pass me by."

Uteliggar mig

Funderar seriöst på att gå hem nu ärligt talat. Jag har dragit runt i 4 h snart, och inte ens jag kan uteligga mig så länge.


Jo, jag ska nog gå hem. Dom får faktiskt ta och skärpa sig vad gäller tider, att behöva vänta såhär är inte kul efter 15:e gången.



Dessutom är Robert arg på mig, och varför vet jag inte riktigt? Ted snodde pepparkakor, och så helt plötsligt var det mitt fel? Hm. Robert, jag vet att du läser det här, och detta är ingen kritik, men du skulle nog må bra av att varva ner lite. Att ta sig själv på stort allvar är aldrig bra, du förlorar bara perspektiv på dig själv, och självinsikt existerar inte med sån mentalitet.


Därmed inte sagt att jag inte uppskattar dig och allt du gör! Tycker bara du ska slappna av lite, så blir det genast mycket lättare.



No one belongs here more than you.

- Why you cryin' pa?

- I'm...I'm so confused..



Lite glatt i maggropen när man ser alla dessa människor som kommenterar fast jag i ärlighetens namn inte har den blekaste om vilka de är. Har en känsla av att de mest gör reklam för sig själva, men det är ändå smickrande på något vis.



Har för övrigt 75 läsare om dagen, vilket inte alls är mycket, men för att vara jag så är jag mycket stolt. Shit, jag är inte säker på att jag ens känner 75 pers...


MEN VART ÄR KOMMENTARERNA??!


Och jag hör frågan innna den ställs, och ja, jag borde vara på lektion..Men saken är att det är Geografi med Elin, och hon är gullig när hon har en bra dag, och det hade hon inte fredags så att säga. Jag funderade på att följa Alex råd och bara puckla henne på revbenet, men jag samlade mig själv och räckte ut tungan bakom hennes rygg.


Jag skulle göra mig bra på en skolgård med 8-åriga kollegor.



Jag känner mig lite tom i magen, och jag borde göra något åt det...Men med mitt flygiga sätt så kommer jag knappt ihåg att andas, än mindre äta något. Man tycker att jag borde vara värsta stickan, men det är jag inte!

HELL YEAH!


Hursomhelst, min glömskhet är något jag måste tag i; tre prov har "glömts" bort, och jag har glömt att ställa klockan 4 ggr den här månaden.


Men som man brukar säga, Geni under arbete :)


Muaha.

På så vis.

Faktum är att du blir bara mer frånstötande när du håller på sådär.



Idag har varit en helt okey dag, varken mer eller mindre. Bra musik pumpas i min Mp3, alla är goda vänner och har roligt, och det är ingenting som till synes är fel.


Fast nja.





Jag har gått runt och skrämt skiten ur alla i min klass, med mina kunskaper i astrologi. Jag har en lite annorlunda talang, då jag kan säga ditt stjärntecken och i 99 fall av 100 har rätt på första gissningen. Och det är lite kul, för hela min klass är mycket skeptiska till astrologi, men dom tycker det är sjukt läskigt att jag vet när dom är födda, och tror benhårt på att jag är synsk eller något.


Säger emot sig självt lite tycker jag.


Hursomhelst så kommer jag antagligen att vara upptagen resten av eftermiddagen med bli tvingad att gissa grannens kattens mosters stjärntecken...Men det är lätt värt det bara för att se minen i deras ansikte när jag har rätt!




Världens bästa låt just nu: 


Chris Brown - With you




Annars så har jag styrelsemöte i eftermiddag kl 16.30. Lite jobbigt eftersom jag slutar 14.35, så det blir väl att häcka hos Pawlik och hoppas på kakor. Sen ska jag stta barnvakt åt min storasyster, och ungen som jag tänker sitta på är Paula, den vackraste och roligaste 8-åringen på denna jord.




Men jag visste ju
bättre, trots det så sitter jag här
och städar upp efter dagens massaker.

The way I feel when I'm with you

Hemma hos Anitaaah bruuushan, och som vi alla vet så finns det ingen bigger Gangstah' än hon, med en stor feting i ena handen och en vodka i andra.


Typ.


Annars så har det nog inte hänt så mycket i dag; vaknade oförskämt tidigt och kände mig konstigt nog lite bakis, men eftersom jag inte drack igår utan bara tog en cigg eller två så är det nog bara en sen Niko kick. Jag schasade hursomhelst ut uteliggaren i min soffa (Min lilla syster som ärligt talat luktar som en också HA) och min pappa som mest bara tar en massa plats, för att jag skulle få lite alone time.



Det är jag som bor där, min pappa betalar bara hyra.


Typ.


Hursomhelst, jag städade, lyssnade på musik, och sen när jag var färdig blev jag så deprimerad över hur livet suger rent allmänt, så jag messa mitt Prozac Anitaaaaah och bestämde mig för att åka dit och besöka Hagas slum kvarter.

Typ.




Har för övrigt kommit på ännu en av de klara fördelarna med att vara av kvinnligt kön. Skulle hoppa på spårvagnen när jag kommer på att jag glömt ställa in rätt tid på min fuskis mess biljett; klockan var 19.05 och mina biljett var satt 17.45...Som tur var så var chauffören en gammal turk, så jag putade lite extra med brösten (som vi alla vet är en av mina större tillgångar) (och det är inte menat som skryt men det är ju sant) och läpparna, och då stirrade han så mycket att han totalt missade att min mess biljett inte var ett dugg giltig.


Niceeeee.





Thought I took one step,
I took two back


I'm not even close this time
and that's a fact.



Damn you.

Alltså okey

Jag vet att jag är en blödig jävel. Och jag tjuter till allting på film - Lilla Sjöjungfrun är ju faktiskt en av världshistoriens bästa filmer.



Men Cissi...När hon tjuter blir jag bara förvånad.


HAHA!




Och Cissi skötte sig utmärkt i rollen som sjöhäst.

Yeah well.

Porque tienes que hacer cosas tan estupidas?


Perdoname.





Cissi och Ivannia sitting in a tree, K-I-S-S-I-N-G


Hihi.



Vi har också kommit på att vi har två patetiska små ursäkter att kalla liv :)


Men, vad gör man?


Annars så känner man sig ganska tillknäppt för ögonblicket...Ska nog lyda horoskopets råd....


Que será, será.

Loosing my head


Jag klandrar er inte om ni tycker att jag är patetisk, för ärligt talat är jag väldigt trött på mig själv just nu...Allt jag ångrar kan staplas på rad och en av dom är definitivt att jag ens brydde mig från första början. Men ni måste förstå, att inte veta, att inte ens veta om man vill veta, allt det försvagar mig, och så helt plötsligt så står jag där en dag, lika oförstående, men alltför nere i det för att kunna göra något åt saken. Tack för att ni lyssnar iallafall, skrattar när jag behöver det, stöttar och ger råd fast jag vet att ni är minst lika förvirrade som jag är...Och jag lovar, när som helst nu ska jag göra något åt saken, ta tag i det, för det här lakar ur mig och det är ju inte såhär det ska vara.





Väldigt slapp dag idag! Vaknade efter 15h timmars sömn och är lustigt nog helt slut ändå...Kan ha med att göra att jag drömde hela natten, och jag har försökt låtsas att allt är lungt, men mitt undermedvetna ville inte leka låtsaslekar, och envisas därför med att gäcka mig när jag vill sova.


Elaka jävel...



...over you.


Robert har sagt att jag använder svordomar som kommatecken. Det kan nog stämma.


Hursomhelst så har jag något som jag inte haft på länge: en lugn helg. Så nu ska jag inte göra något alls. Men då hamnar vi ju i ett Moment 22! Gör jag inget så kommer jag att tänka alldels för mycket och sen vara helt förstörd och slut när helgen är över, men om jag istället sysselsätter mig så att jag inte behöver tänka så kommer jag att vara helt slut när helgen är över iallafall.

Faaaaan.



Annars så är jag bara glad över att skolan snart är slut. Shit, det känns inte ens som att det var länge sedan vi började skolan? På bara ett halvår så är saker uppochner igen..Att man inte ens kan andas lite lungt i en månad eller två!

På jullovet evt jag inte riktigt vad jag ska göra. Då måste jag definitivt hålla mig sysselsatt annars kommer det att leda mig käpprätt åt you-know-where! Och om 10 dagar är det julafton, och det känns inte så alls. Men ska nog julpynta i helgen, och städa.


Och äta när jag kommer hem! Åt senast 2 timmar innan jag slocknade halv 7 igår kväll, men nu börjar hungern göra sig påmind.


Ska nog hem nu. Egentligen så sluatade jag halv 3, men om jag kommer hem så kommer jag att bli bombarderad av frågor om varför jag är hemma så tidigt, och jag orkar inte, även om jag faktiskt inte gjort något fel. Men med Pappa så vet man aldrig, allting är misstänksamt, så det är lika bra att vänta ut och komma hem när det är meningen att jag ska komma hem.


Puss och hej.



(och du...jag bara väntar på att du ska komma på mig. Om du inte ser det vid det här laget är du inte bara blind, utan också naiv. Men fortsätt att inte se...Det underlättar för oss båda.)

Dagen efter

För er som inte vet så var jag på Lucia vakan i onsdags natt på SF bio - 3 Filmer+mat och lekar för 200 kr. Det lät helt okey, och det var det verkligen. Under kvällen skrev jag en rapport i 3 delar som ni nu ska få läsa.




Kl. 00.45 Del 1.

"Ivannia är alldeles för känslig för det här."

Redan i kön kommer jag igång, stämningen är grymt uppsluppen, men alla tryckte på, så jag började bli lite smått irriterad.. Innan satt vi dock på Mc Donalds, och där stötte man på folk som man känner, och det var väldigt mycket De geer folk där...Dessutom så ser jag nu att det är fullt med folk som man har cirka 0% lust att träffa. Men nåväl.

Mitt sällskap för kvällen är första klassigt; Nocky, som grävde farm sin inre bosnier i kön och sa att nu håller alla KÄFTEN annars slår jag SÖNDER ER!!!  Steffie, som av någon anledning dyker upp i allas drömmer och har sig, plus att hon gjorde vakterna lite smått misstänksamma eftersom de bad henne blåsa tre gånger i alkomätaren. Jonna som inte säger så mycket utan mest skrattar åt allt runtomkring, men hon är sjukt ond när hon väl säger något ("Det är DU som har skapat den här ILLUSIONEN Ivannia!!")


Väl inne är det riktigt soft, även om jag direkt reagerar på att alla är så uppklädda? Skulle vi inte tjocka och titta på film? Wtf? En helt okänd tjej, som råkar sitta på samma rad som jag,tycker också det är lite svagt efterblivet, och vips så är vi inne i en glad diskussion om dumma subbor som har klackar och lockat hår (mitt är naturligt lockigt, så jag räknas inte).


I biosalongen är det smockat, och de som höll i alltihop gav oss lite info, och vi får se några trailers...De okänsliga jävlarna har dessvärre slunkit in en trailer för en sjukt puttinuttig kärleksfilm, och i mitt känsliga tillstånd så kan jag dessvärre inte hantera sådant..Jag börjar stortjuta och bryter ihop, vilket Nocky också gör... men av helt andra anledningar. Sjukt taskigt alltså.
Undrar vilken film som ska visas? Jag och Steffie tippar och hoppas på "Förtrollad", och det är väl ganska troligt eller?




(Del 1½:

Har vunnit två priser i rad nu, jag lovar jag är synsk, jag kan bluetootha vad jag vill till din hjärna..Plats 104 äger! Och nu hatar alla mig.)




Kl. 04.10 Del 2

"Jag klarar inte....Deeeeet...HÄÄÄÄÄÄÄR!"

Första filmen är slut, och den var bra, lagom mycket blod för att göra mig lycklig, och bara lite kärlek, men jag kunde hantera det. "We own the night" hette den, och rekommenderas starkt när den väl kommer ut. Höhö.
Jag och Nocky - blattar som vi är - kunde inte låta bli att ge ifrån oss ljud varende gång det hände något särskilt. Vårt signatur ljud blev HAAAAAAAAA!!!! (tänk er 80-åring med respirator och astma). Efter filmen blev det toabesök och tävling, och som den uppmärksamhets törstande hora som jag är så bestämde jag mig för att vara med...och sög kapitalt.


Sedan var det dags för film nummer 2; Juno en mycket charmig och rolig film som rekommenderas as starkt. Tyvärr innehöll den en del kärleksscener, och i vissa partier var den bara så underbar att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, vilket såklart resulterade i min omedelbara gråtattack. Jag bröt ihop och hulkade och grät i en kvart, och jag upplevde hur de i salongen delade upp sig i två läger: De som skrattade åt mig, och de som satt och utarbetade det mest effektiva sättet att döda mig.


Efter filmen satte vi oss i ett hörn och spelade musik och var så allmänt störda i huvudet som vi bara kan. Då hade vi även sällskap av Claudio, som hela tiden ska ta på mig!  Detta kanske är helt okey, men vi är så att säga inte riktigt i det stadiet än..Så han tar på Nocky istället, som visst är så JÄVLA VAN! Och nu, dags för film tre. Kan jag hålla mig vaken? Börjar kännas lite tungt bakom ögonlocken nu...



Kl. 07.35 Del 3


"Alltså jag svär på Guuuuuud, jag dör nuuu.."


Film 3 var, inte helt oväntat Bee Movie, trots att Steffie och jag hade kunnat sälja vår mormor på att det skulle bli "Förtrollad". Som tur var så var filmen inte särskilt romantisk (i och för sig så blev biet kär i tjeje, men inte ens jag är så ridicoulous), och detta var till ENORM lättnad för de 250 andra i biosalongen. Filmen i sig var inte så super, så jag funderade på att göra som Nocky och Steffie, och bara lägga huvudet mellan benen och sova. Kom dock på att det vore dumt, med tanke på att jag antagligen skulle falla i någon form av sömnkoma ganska omedelbart. Så jag höll mig vaken...Nätt och jämt. Till min förvåning såg dock Jonna väldigt pigg ut?


Efteråt blev det till att gå på toa, aka. mitt ansikte. plus min food baby som kommit till efter att jag haft sex med dess pappa, Mr. Ljustbröd...Som ni märker skriver jag precis det jag tänker för jag orkar inte stoppa tankeflödet just nu då all min kvarvarande energi går åt till att hålla ögonnen öppna och sätta ena benet framföt det andra..


Sammanfattningsvis kan jag säga att det var en mycket lyckad natt, väl värt pengarna.Och jag och Steffie ska varna alla nästa gång vi blir emotionella...Fastän jag aldrig riktigt kom underfund med varför Steffie grät? Jag har en ursäkt, ett messed upp liv, men vad har du??! Jävla Steffie dvärg <3 Jag vet att jag såg dig i Snövit någonstans!

Nu ska jag hoppa i duschen, jag stinker vitt bröd och biostol..Sen ska jag reducera den katastrof av unken matta som jag föredrar att kalla hår, och klädesombyte...Sen har jag skola till 14.50...Åååååh....


Wish me luck...


Fan.

Skitdag....igen.



Verkar som om jag går igenom en period just nu där jag har någon form av inre tvång att bli osams med folk. Listan blir bara längre och längre...



Lägga på ett kål, för jag börjar upptäcka ett mönster.





Har inget kul att berätta, tyvärr...Jag var i och för sig med på gympan idag, vilket faktiskt är dagens WIHUUU-moment.

Och ikväll blir det film på Luciavakan i Filmstaden!!


Det hade jag nästa glömt.


Och nu vart jag lite gladare...




Help me out here, all my words are falling short
And there's so much I want to say



Massor jag vill få ut..men på något sätt så står mina ord i vägen för det.


Annorlunda dag.

Idag har varit en mycket ovanlig dag.


Började med att jag försov mig, vaknade halv åtta (som vanligt) muttrade lite surt åt mig själv (som vanligt), pappa ropade något drygt om skönhetssömn (som vanligt), går upp och ser brorsan käka flingor och läsa tidningen (inte alls vanligt).



Dessutom så glömde jag något så fundamentalt som rouge!




Annars så har jag funnit en mycket oväntad bundsförvant i Monsieur Pawliiik.



Han har nu agerat psykolog/relationsrådgivare/idéspruta i en dryga 2 h nu.


Mycket skönt att få ur mig alltihop...Så tack ska du ha, Robert.





Utöver det?


Jag vet inte riktigt.


Kanske bollen ligger på min planhalva? Vad ska isåntfall krävas för att jag ska sätta igång?


Vågar inte ens tänka på det....



Jag vill verkligen
Jättemycket
fan då.

Jag måste få utlopp

Yessireeee.


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH....!!!!


Jag är för jävla feg!



Det vore gott med en chokladboll.



Nu har jag skitit i tre lektioner, men så går det när kroppen vill sova och resten vägrar att stänga av.

Snart så lär det synas.




Det har grott.
Oändligt sakta
men numera
spirar det
av fasansfullt liv.


Och min förtvivlade motvilja
slåss med tomma hot
Jag beklagar mitt hjärtas myteri
Förnuftets livlösa kropp
är sargat och blekt
och numera
är Hjärtat Borgmästare
President och Kung.


Och ensam i ett bitterljuvt regn
är jag tvingad att kapitulera
styrd av en vilja högre än min
Och jag vet nu
att det är
när man man slåss mot sitt starkaste begär
som man är dömd att förlora.





...japp.

Skönt med en seg söndag efter en ganska så skit dålig start.

Så.


Fredag var verkligen en skit dag om ni frågar mig - jag måste få mens snart eller något, för jag var über-känslig för precis allting: 

1. Nannas
kommentar i lunchen (ville bara gräva ner mig någonstans i nordpolen, för det är ju så himla kallt där, och jag har hört att man helst vill dö av köld därför att det är bara svinkallt de första timmarna sen blir det faktiskt ganska behagligt)
 

2. Guleed som snodde min plats på dansuppvisningen (gick ut ur aulan och började nästan gråta)


3. Alex
som var allmänt asjobbig för att han inte fick som han ville (försökte hantera det moget, men det brast när han bara svarade "ok", vilket alla vet är det internationella uttrycket för "skit på dig", så jag blev ganska så asförbannad)


4. Min lillasyster
som nu nått den mindre mogna åldern av 12 och var bara så dum i huvudet som en prepubertal snorunge kan vara - sa att jag var IQ köttbulle och jag VET INTE VAD! - så henne ville jag bara slå ihjäl 58 ggr om.


5. Amanda vann inte IDOL. Okey, jag har typ inte följt den här säsongen, och jag följde inte förra heller, men jag hade iallafall skaffat mig en helt okey uppfattning. Och visst, Marie sjöng grymt, men fan om inte Amanda var det coolaste som walked this earth! Så det var första gången min idol inte vann allt.



Jag säger ju att det var en värdelös dag.





Igår var inte så mycket bättre till en början; mitt huvud kändes som om det var fullt med blytung bomull när jag vaknade. Men efter ett låååååångt bad kändes bättre, även om mitt humör från gårdagen fortfarande var alldeles för överhängande.


Sen var jag tvungen att göra mig iordning...Och alla vet att behöva sminka sig när man känner sig som en tågolycka är inte alls kul. Jag menar, jag brukar tycka att jag är FAB-U-LÖÖÖS rent allmänt i vanliga fall, men igår var inte en sådan dag...Min storasyster Giselle och hennes pojkvän Patrik hade inflyttningsfest/födelsedagsfest till Giselle, så hela släkten Karlsson/Aguirre-Santander sammanstrålade för att för första gången träffa varandra.



Jag drog vid halv 10, men mina föräldrar var kvar till 4, så jag vågar säga att det var ganska lyckat.


Innan dess så träffade jag en själ som man inte sett röken av på ett tag: Linda Karlsson, gammal klasskamrat från den lilla sekt som utgjorde klass 9A på Djäkne Parksskolan (och jo, det var visst en slags sekt, ni ser det inte för att ni fortfarande är i högsta grad inne i den...Jag och Linda var på många sätt överens om att det var skönt att slippa ifrån allt.)


Hon hade mycket intressant skvaller åt mig...Lustigt hur man tror att bara man själv vet särskilda saker, sen visar det sig att alla är mer eller mindre medvetna om saker som dom inte borde veta något om.


Men men...mig gör det detsamma!


Hursomhelst så var det kul att träffa henne igen...Mer jordnära än vad hon var förr, och hela spektaklet med släktträff som jag fasat för vart helt plötsligt trevligt.


Kort sagt, kul att vi från och med nu är familj, Linda!


Efteråt bar det av för att träffa Cissi på MC (trodde jag, stackaren fick stå och vänta i en halvtimme vid Söder Tull, och det bästa var att hon var lika glad för det, snorig och allt).


Och efter en liten stund så praktiskt taget VÄLLDE det in folk, Claudio, Gonzalo, Kaj, Ana Maria och Anita Maria var några som kom och höll oss sällskap ett bra tag...Och vi underhöll oss, så att säga.


Kom hem vid halv 3, tll en stendöd och iskall lägenhet..Och allt kändes helt okey.



Cause' when you tell me
Tell me
stupid things like you do
the I have to
have to
change the rules
I can't loose.




Imorgon är det skola....Bläääää. Men på något sätt ändå Jihuuu.





...for I know not what I do.

Fint.




Where the fuck did you come from?

Butterfly, baby i still have my doubts about you 'cause,
'cause i can't find nothing bad about you and
you mess me up you made my heart double beat and
Butterfly, i don't know how it is you got inside of me


But you're in there now
Oh you're in there now.





Klockrent.

Dagens citat

JAG KOM PÅ DET! Eller nja, jag och jag, men jag var typ desperat och messade Athina för att jag var tvungen att komma på vad hon sagt som var så roligt.



Fick tillbaka ett mess där hon förklarade:


Nej men det var ju att jag sa att alla vi teatrare skulle ha en orgie en gång i veckan, så när ni frågade vilken dag så sa jag att det skulle vara på en Söndag. Då kallade du mig kättare, och då sa jag att "om vi ska vara snuskiga så kan vi lika gärna häda också!"


HAHA!





dagens citat 2:


Ted
som, jag citerar,  "hade för lång rast" spred ut en massa lappar över hela skolan där det stod: "Tyvärr så är De Geer skolan stängd fredag den 7:e p.g.a ombyggnad" Detta stämmer inte på något sätt.. Skolledningen fick nys om detta, och har nu stängt av Ted från all datoranvänding i X antal månader framåt, och att Ted tillhör Elevrådet gör ju inte saken så mycket bättre.


Hursomhelst så skrattade vi halvt ihjäl oss, såklart, men det verkligt roliga kom när Ted ringde datateknikern för att reda ut saker och ting (då Ted, trots att motsatsen är uppenbar, säger sig vara oskyldig). Ted försöker få Björn att ändra sig, att det var INTE ALLS han, att han har en inlämningsuppgift imorgon och behöver tillgång till sitt konto, men Björn - stenhård som han är - vägrade ändra sig. Ted blir skitförbannad och fattar inte varför han är så jävla oresonlig!!?? Varpå datateknikern stencoolt svarar:

"Jag är inte oresonlig -  jag tänker bara inte ändra mig." 




Dagens citat 3:


Robert Pawlik, som så ofta får mig att bli lite tveksam angående hans sexuella läggning, har sen en tid tillbaka skrivit ut en massa balklänningar som enligt uppgift är till 3:orna (säger vi). När Ted ser bunten med bilder på alla olika balklänningar så frågar han varför, och när Robert förklarat så skrattar jag till lite och säger "Säkert", och då säger Robert kaxigt:


"Jaaa, du. Hör med dom på Blå Huset så får du se att jag inte är bög. Säg Robert och dom börjar dreggla."



ps: Blå Huset är Horhuset nere vid hamnen...






Un paso de tu boca sin poder besarla.

TOMT

Vaknade halv åtta imorse; jag och pappa hade haft en riktigt fet diskussion som till vår stora förvåning kom till ända vid 3-snåret på natten.


Alltså vart det inte mycket sömn idag, och att min första lektion är latin gjorde inte saken så mycket bättre om jag ska vara ärlig. Som tur var så var min bänkkamrat Athina, som bekant alltid piggar upp mig en del.


Så också denna morgon; Athina sa något som var väldigt väldigt kul, jag lovar, och jag skrattade och sa att det där lätt skulle bli dagens bloggrubrik, men nu har jag glömt vad hon sa!!


Så tills vidare så lämnar jag rubrik utrymmet relativt tomt, tills jag kommit på vad hon sagt. Jag återkommer.




Annars så fick jag ett ypperligt tilfälle att visa mig duktig imorse; Alex och Cissi behövde båda min expertis gällande litteraturen och dramat under renässansen och 1600-talets Frankrike. Som vi vet är jag jordens största kulturnörd, och jag var så engagerad i det jag berättade att jag inte upptäckte att Alex satt och var helt tom i blicken.


(Mer än vanligt menar jag.)


Och Cissi messa igår, och jag skrev en låååång uppsats per sms, och jag skulle kunna ha dåligt samvete över att jag är en sån tönt, men eftersom jag vet hur deras svenska lärare är - den inte så jättebra Eva Kjellström - så ska dom båda vara jävligt glada övet att dom har mig ärligt talat. 





Ååååååååh, jag kommer inte ihååååg..men det var verkigen jättekul, jag svär!




Du vet precis vad du gör med mig, och det enda jag kan göra är att se till att du inte vet var du har mig.



Den 12:e december är det Lucia vaka i Filmstaden! Jag, Steffie, Jonna och Nocky ska sitta på SF mellan 23.30 på onsdag kväll till 08.00 torsdag morgon. Det ska bli väldigt kul.


Apropå Steffie, min mamma verkar tro att hon är min sekreterare ellere något annat slav-aktigt; jag messade till min mamma med Steffies mobil vid 10 och bad henne ringa upp mig vid lunchtid...Vilket hon inte gjorde.


Fick istället en lapp av steffie, med Jonna som sändebud, där det stod såhär:


Ivannia:

Tiimari; 30% rabatt, pussel till barnen. Kommer hem sent, mat i frysen.

Ring din mor /

Stephanie.





Tappar tråden varenda gång.

Oj

Min storasyster fyller 21 idag!

Life in a wooden jojo

Un paso de tu boca sin poder besarla.




Vet ni vad,


Jag är så himla stolt över mig själv, för jag har en grym överlevnadsinstikt, och det finns inget problem jag inte kan lösa


Fast nja, just det där kanske, men det var ändå ganska länge sen så..


och det känns så himla bra, för nu har jag löst alla problem som halkat in i mitt lv, och allt är tillbaka till sin vanliga ordning


Och nej kanske inte det där heller, men det där är faktiskt ditt fel, så jag bryr mig inte


och jag bara trallar runt och har inget annat än plugg och hur jag ska få studiebidraget att räcka till julklappspengar i huvudet,


Och sen det där det där ni vet, som alla vet om utom dom personerna det handlar om


Och det är så otroligt skönt att jag slipper ligga sömnlös,


så jag drömmer mig vaken istället


och jag bara softar hela dagarna, tar det som det kommer och allt känns bra för en gångs skull.


allt är uppochner och jag vet inte vad jag ska ta mig till.





Meddelande till alla som har frågat mig om Robert Pawliks sexuella läggning:


Jag har, i samförstånd med Robert, härmed beslutat att lägga fram vår teori om huruvida Robert har byggt bo i en garderob eller ej.


Alltså.

Robert är så bög att han är lesbisk.


Nu vet ni!




Ardiendo de deseos con cada mirada.




Och nu. LÖNCH!

JAG OCH ARANTXA

PARTY IN OUR PANTS!






Arantxa! Alltid vi, jävla snorunge.

Åååååh.

Blir lite stillsamt sne.

Men mest konfunderad.


Och ledsen.


För jag vet inte riktigt vad jag kan göra? Jag har alltid vart den här rakt på - är det något fel så gör jag något åt det. Jag vet att du är tvärtom, men det är tröttsamt att alltid behöva gissa mig fram till saker och ting. Varenda gång du är arg eller sur på mig, så säger du aldrig något, och oftast är det saker jag överhuvudtaget inte ens tänkt på. 


Du kan inte bara utgå från att saker och ting är självklara...Det har jag aldrig gjort när det handlar om dig. 


Och jag kan inte göra annat är att be om ursäkt, och lova på en förbättring, men faktum är att jag inte hade en aning om att du kände såhär.


För du sa ju ingenting!


Snälla....Du gör det här till en sån stor sak. Man måste inte höras av jämt. Det räcker med att man är säker på sin vänskap och varandra för att allt ska vara okey. Jag är säker på vår...Att vi har olika liv, med olika tempo, olika umgängeskrets..Det är så ibland. Så varför är inte du säker på oss?



Vad är du så rädd för?

 


Du vet att jag älskar dig! Inte känt dig särskilt länge, men uppskattar verkligen alla din goda kvalitéer - att du är en sån god lyssnare, osjälvisk och väldigt snäll, men en nödvändigt lugnande effekt på mig.


Oavsett hur lång tid det går mellan gångerna vi ses, så måste du förstå att du för mig alltid kommer att vara densamma.



Måndags ångest.

Stirrar mig blind på mörkrets konturer.



Jag är så jävla jävla jäääääävla trööööött...



Jag skriver om min helg på lunchen sen...

Du kanske tror att saker förändrats

...men det har dom inte. Inte för mig.


Det är nog bara du. För mig är det precis som vanligt? Förlåt att jag inte sprungit efter dig..Men jag trodde du behövde space, att du skulle höra av dig när du hittade en lucka i ditt schema som ju alltid är så mycket mer smockat än mitt.


Jag menade inte alls att jag inte brydde mig...Jag trodde att jag var en bra kompis, som inte pressade dig eller fick dig att må sämre för att du kände att du var "tvungen" att göra något alls...




Men du. Förlåt mig.


Snälla ring.

Sick.

When you're too in love to let it go.







SICK!
Den här grabben booty poppar sjukaste!


Se och äcklas...Eller lär er själva :)


http://www.youtube.com/watch?v=lLXzsIIdUiY&feature=related

RSS 2.0