Drastiska metoder.

Sitter på min mammas jobb och drar nytta av internet!


Har köpt en ny vit och skit sexig mp3-spelare, och den lilla rackaren kräver såklart musik så nu ska jag snart hänge mig åt illegal verksamhet.


Hihi.


Mitt lov hittills har verkligen varit skit.


Sjupt deppad har jag varit, lite osäker om det var dig det berodde på, eller situationen du kom släpandes med. Hursomhelst så är jag övertygad om att allt sker för det bästa.



There's a feeling, and it won't leave me alone.

Systerbråket trappas upp

"Hej Ivannia! Som du vet så är jag och Mache osams. Jag ringde till sig för att tala om för dig att jag inte kommer  till pappa imorgon för att jag inte vill att det ska vara spänt, och jag är så arg och så ledsen att skulle jag höra en spydig kommentar från henne så vet jag inte vad jag gör. Jag har sagt det till pappa och han förstår, så du och pappa är istället inbjudna att fira hos mig på måndag, så kan vi fira i min nya lägenhet...."


Alltså ärligt talat! Människan är 30 år!

Ja, jag vet inte, men ärligt talat så måste min syrra växa upp, det här är ju rent löjligt.


Hursomhelst så måste jag nog ändå ringa till henne sen för att försöka medla - klart pappa inte har något emot att hon inte kommer på lördag, han skulle ju aldrig säga nej till henne - då jag är den enda i familjen som kan hålla en längre konversation med henne just nu...





Min bästa kompis Arantxa visade mig en väldigt intressant sak idag; tydligen så är det såhär att ifall man lyssnar på Led Zeppelins låt Stairway to heaven baklänges så blir det värsta satanist meddelandet!

Gå in på youtube och kolla själva! Sök på "Stairway to heaven backwards".


Sjukt läskigt! Jag vart verkligen jätterädd, så när Arantxa gått så spelade jag vadsomhelst bara för att få bort känslan av typ...läskighet.


Så ringer min telefon, och SJÄLVKLART är det dolt!

Jag svarar, lite förbryllat, och detta mina vänner är allt jag hör:

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh......Ivannia, WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.......


Och så undrar man ju hur hon trodde att jag inte skulle fatta?


Jaja.



Jävla äckel horoskop.




In matters of the heart, today could be laced with some sadness, dear Ivannia... Under the influence of the Hermit and the Lovers, you're going round and round in circles, asking yourself questions that lead to more questions, with no answers in sight. You avoid the company of others and withdraw into your shell. It's no wonder therefore that the keywords for the day are loneliness and isolation. This being the case, today is an opportunity for reflection and
introspection, which is not necessarily a bad thing - as long as you ask yourself the right questions, of course!



Någon som kan tala om vilka de rätta frågorna är? Känns verkligen som om jag bara går runt runt hela tiden, utan att ha en aning om vart det här ska leda mig någonstans.


Din jävel.

Linda,

jag försökte kommentera på din blogg, men det är något fel, för det gick inte! Hursomhelst så ville jag ändå hälsa till dig! Så här är min kommentar :)


=/  Kämpa vidare gumman! Du är så himla klok - att du minns att det är minst lika viktigt att minnas som att sörja! Och ja, hade den B är ju universums största enormaste vidrigaste loser... Hoppas du får det bra på lovet, och njuter av att vi är fack lediga HALLELUJAH! Puss och kram, ta hand om dig.. vi ses nästa vecka. ♥





Jag är dålig flicka. Jag skuylle ha varit på engelska lektionen, men vi hade en hörövning och jag hann inte i tid..Men jag var inte säker på ifall jag skulle gå in ändå, så jag stod liksom och trampade utanför det knäpptysta klassrummet i typ 30 sekunder för att jag inte kunde bestämma mig om det var okey att gå in eller ej...


Så hör jag hur bandet helt plötsligt går igång. Dom tydligen suttit och väntat på mig, men så hade ju inte jag kommit....


En till procent enhet att lägga till frånvaron, dom där 36%....


Annars så har jag hål efter engelskan! Eller nja, hål och hål, läraren är borta, så jag kanske måste jobba ändå eftersom vi jobbar i grupp.


Men GUD så tråkigt ämne, förlåt jag ska byta ämne till något roligare.


Eeeeeeeeehm.





Vi har lov nästa vecka! Lite jubel kanske??!


Så vad ska jag göra?


Ingen aning om jag ska vara ärlig; det blir antagligen ganska mycket familj, det brukar bli så när barnen är hemma från skolan/dagis...Syrrorna brukar kalla in förstärkning, liksom.


Imorgon ska vi iallafall fira pappa!

Men mina syrror är sura på varandra. Alltså min familj kan vara jättehärlig och så, men ibland är det bara sjukt tröttsamt..

Min syster Kathy ringde igår till min pappa och var helt hysterisk; tydligen så hade min andra syster Marcela lackat ur på henne på stan, och sagt att hon inte var välkommen till pappas fest vi ska hålla på lördag. Pappa skrattade, så skulle Marcela aldrig säga - jag skulle bli mer rädd för en Bumbibjörn än vad jag skulle bli för henne - så när pappa ringer jag upp för att höra hur dramat EGENTLIGEN gått. För faktum är att Kathy aldrig är helt oskyldig, hon kan vara grymt grälsjuk.

Så när jag ringde så talade hon om den verkliga orsaken:


Dom hade varit på stan när Marcela hade sgat något Kathy inte tyckte om, men tro mig det var totalt harmlöst, och hade sagt till henne "Andate al la chucha weona" vilket är chillevatte spanska för "Dra åt helvete jävla idiot." 


Inte fullt så harmlöst.


Och till saken hör att vi brukar ju typ hata varandra ibland, men sånt säger vi systrar aldrig till varandra!

(Bara till våra barn/makar/pappor.)


(Det där sista var ett skämt.)
 
Då hade Mache lackat ur och sagt att Kathy kunde glömma att få låna pengar, utan att hon skulle få tillbaka det Kathy var skyldig henne på lördag. Då hade Kathy sagt: "Jag tänker inte gå på någon jävla fest."
Mache, sansad som hon är, hade bara ryckt på axlarna och sagt "du gör som du vill, men visst, ska du ha den där attityden så får du gärna stanna hemma."
 


Då hade Kathy gått i taket och ringt runt till alla hon kände för att tala om att Marcela hade sagt att hon ABSOLUT INTE var välkommen till Pappas fest på lördag.


Mina systrar är 27 respektive 30 år gamla.

Ibland undrar man.





Okey, nu har jag dödat tillräckligt mycket av din tid! Jag ska ändå läsa min horoskop nu, sen så orkar jag inte skriva mer.


Puss och kram till alla, ha det fruktansvärt (roligt) på lovet!






You wanted to kiss my lips, but my mouth was so full of questions.


Jaha...

Jag borde egentligen plugga.


Alltså jag vet. Jag ska. Men jag måste bara...


Ååååååh!! JAG VILL KILLA DEN JÄVELN SOM KOM PÅ GYMNASIET! Om jag kunde så skulle jag åka tillbaka till 1800-  nånting och ta kål på den där jävla De Geer, så att det inte blir nån jävla skola IN THE FIRST PLACE!

Jaha.Nu påpekar Lara här att då hade jag antagligen gått på någon annan skola.


Suck. Jag har liksom suttit i studion varje dag den här veckan, bara för att få tag i den där sabla Geografin som bara flyter. Dessutom så var det grymt illa tajmat; tydligen så hade både jag och charmbollen Alexander bestämt oss för att plugga såhär på övertid samma vecka...Och sätt mig i samma rum som Alex och det är svårt att få något vettigt gjort.
Men det är ju så jävla jobbigt. Jag bara tänker skolan och tänker ett stort fett NEEEEEEEEJ!

Men han var ganska duktig imorse? Hm. Kanske bara är jag som inte kan sluta prata? Mycket möjligt.


Fast nä, ni som vet vem Alex är håller nog med om att han pratar nästan lika mycket som jag, så! 

Hursomhelst, jag tyckte jag var smart som satte mig här, nu när Alex var på LS-möte och allt. Och med höga ambitioner steg jag in i studion, fast besluten att faktiskt få något gjort!

Och så fick jag syn på datorn.


Fan.


Och här sitter jag nu. Fast jobbigast är väl att jag tydligen blir tvungen att vänta på honom och mötet, eftersom han ska få nycklarna till hans skåp tillbaka, då jag bröt mig in där för att låna hans geografibok...
Ja visst låter det ambitiöst? Plugga stenhårt utan böcker.


Men jag måste iallafall se ut som att jag pluggat massor när han kommer! Eller åtmistonde se smart ut.


Haha, lycka till!



För övrigt så hade jag en mycket underhållande italienska lektion idag. Min lärare Anette hade väl antagligen sniffat på något kul, för när hon var färdig med att skriva upp de rätta svaren på läxan på tavlan så tyckte hon att vi var så duktiga att hon började rita upp värsta teckningen på tavlan:

- Vi förtjänar ett BRAVO, tycker ni inte? Jo. Och sen ett litet hjärta....och en blomma. En tussilago, ja. och sen en sol. Och sen ett hus! Med en dörr....och fönster....och skorsten!! och flagga. Ja. så, det blev ju fint! MEN VÄNTA! Det måste ju komma rök från skorstenen....nej åt andra hållet, solen skiner ju till höger...


Haha!



Men seriöst, jag är sjukt urlakad...Men samtidigt så kan jag ju inte bara sega efter; fick reda på att jag hade 36% frånvaro.

Och helt ärligt så blev min första reaktion; Bara?

Lite kul..

Satt och tittade på mina kära italien vänners sidor på MSN.


Hittade Maddys, den underbaraste av de vackraste, med en bild på hennes pojkvän.


Som självklart var sjukt jävla as vacker!


10 Poäng där Maddy, THAT'S the shit I'm talking about!







Lite rödögd kanske, han var förmodligen packad, men kolla ögonen, läpparna...Sjukt vacker grabb det där.


Italienare..Jag säger bara. ♥

I'm not crying/ I'm chopping onions/ No really/ I'm making Lasagna

ÄCKLIGA JÄVLA ETTOR SOM GAPAR OCH SLÅR I BORDEN NÄR JAG SKRIVER BLOGG FÖR I HELVETE!


Slut på meddelande.




You think you're breaking my heart, that this will make me come after you even more.

That's not me, so I'm sorry to say that you are wrong.


(You are irresistable though.)

But not to me!

Besos para golpes.




The heart is deceitful above all things.


Jag har haft en mycket produktiv dag! Jag försov mig - vaknade således inte förrän klockan 07.50 - och min latin lektion var lagd klockan 08.10. Detta kan skyllas på att jag gick och la mig klockan 03.00 inatt, vilket vidare kan bero på att jag hade bok-analys som jag inte riktigt hade börjat med än.



Jag var tvungen att läsa ut boken först.


Men det vart bra iallafall! Läraren lyssnade mycket uppmärksamt på min klockrena analys över en bok som beskrivs som roman, men egentligen borde på etiketten "Pretentiös feministisk lektyr över 1500-talets Italien".

Hursomhelst så var boken skit.


Läs den inte!


Sen hade jag prov i engelska som gick på 15 minuter blankt.


Inget att tala om.


Dagens höjdpunkt var ju enkelt när jag var halvvägs till skolan och kom på att jag glömt mobilen och var tvungen att gå tillbaka igen.

Det visar verkligen hur handikappad jag är utan min mobiltelefon, utan min mobil är jag reducerad till stoft, ett slags intighet UTAN SLUUUT!

Horribelt.



Dagen är inte slut än, som Seniiiior Pawlik så vänligt påpekade, så jag återkommer antagligen senare med en snark-rapport, efetrsom jag kommer att stupa i säng ändå så fort jag kommer hem. 







...And that is why, my friend, I always question the motives of a person.

Tre timmars sömn, tack så mycket.

Förkyld, kall, trött och irrirterad.


Det kanske inte är ditt fel, men det vore fan så mycket enklare om du kunde sluta möta mig halvvägs.






Orkar inte skriva mer.


Återkommer vid lunch.

Har slutat för dagen

Den där rubriken skulle jag ha skrivit för en kvart sen om det inte vore för sabla Josefine som inte kunde låta bli att fråga läraren en massa shit.

Men hursomhelst.


Dagen har ju fortlöpt utan några vidare incidenter; haft två lektioner och sen lunch med en ganska flottig fisk (inte du, Nanna) som var väldigt god.


Smaka nästan Chicken Burger. Vilket vi ju vet är en klassiker.



Men ändå, jag känner mig lite smått snuvad på the konfekt, den här dagen skulle bli underbar sa jag ju! Men vi har en punkt på dagordningen kvar.

Det kanske lättar upp lite?

Om du kommer med det där stora leendet som vi sagt?


Och om folk kommer och är sura igen så skylle jag på Månen.


Frankly så tänker jag TVINGA dig till att le mot mig....Happy faces och smiles, that's The conclusion!






I can hardly catch my breath.

Fast det är lungt nu. Men vem vet sen?

Allt har varit så dom senaste dagarna; jag tror att jag har koll och allt är soft och sen helt plötsligt BANG!


Har en känsla av att det är så det här kommer att sluta.


Med ett stort Bang.

Förkyld.

Idag verkar bli en ganska bra dag? Men nu är ju klockan bara sisådär 10 på morgonen, så jag kan inte påstå att mycket har hänt än.

Men trots att jag vaknade med världens huvudvärk och slem ända upp till hjärnan så kändes det som att detta ska bli en bra dag.


Våga bara visa att jag har fel!





Idag är en kort dag, men jag måste ändå dra runt en timme efter skoldagens slut för att ha elevrådsmöte, som brukar ta lite drygt 2 h.

Men det är värt det, just to see your pretty face, Jennifer!


Haha, jag är seriöst kär i henne!


Vi ska diskutera det vi lärde oss borta på Attract '07 i helgen, har med mig papprena, och om man kollar noga så kan man se hur det bara går utför....


Sista sidan är bara en massa meningar utan logik.


Ex:

Fråga: "Hur ser relationerna på skolan mellan eleverna ut om ett år?" 


Svar: "Så förhoppningsvis minskat idag."




Vi försökte verkligen!





Du, min vän, är en mycket schizofrenisk person, men jag gillar dig inte mindre för det.





De senaste dagarna har varit mycket intressanta, sett ur självutvecklande vinkel. Jag har lärt mig mycket om mig själv och andra, och även om det inte alltid är trevligt så är det lätt värt det.


För in the end, så är det ju jag som ska leva med mig själv i X antal år, då spelar det du säger om mig mycket mindre roll.

Sen så allt skit som händer mig och andra runtom, ganska så meningslöst, bara jag drar lärdom av det och sen går vidare.


Jag råder Dig att tänka detsamma.



Fin fint.

Tisdag.


Igen.

Men det har varit en ganska okey dag, Jag och Isabelle var alldeles för sega för att få något gjort på italienskan, så när halva klassen gjort färdig första sidan så hade vi knappt börjat..tror att min plats som lärarens gullegris kan ha hoppat ner ett snäpp eller två.


Men va fan.


Sen så hade vi historia, och Ingemar SOM VANLIGT (Även kallad T-rex) malde på om absolut ingenting.


Jag å andra sidan hade inget emot det; jag spenderade hela den 1h 20 minuter långa lektionen med att kluddra fin fint på mitt block...Och lita på att det blev överfullt i tider som dessa.


Sen så skulle det ha blivit matte...


Men jag orkade inte.

Usch och fy.

Så istället blev det lunch med Alex, vilket ju är betydligt roligare!


Mat sitter ju aldrig fel. 




Du tror säkert att jag bara spelar, men gud vet att jag kämpar för mitt liv.

Blir nog ganska kallt där på golvet kan jag tänka mig.

Och ensamt!




Min pappa fyller 49 på måndag. Jag och mina systrar bestämde oss för att ta ett eget intiativ till en liten middag, vilket ju känns fin fint eftersom min pappa är gammal nu.

Känns konstigt att säga det, men det är sant.

Och av någon anledning känns det som om det blir jag som kommer att få hålla tal, och det kommer aldrig att gå - jag kommer att böla som en gris och antagligen be om ursäkt för det ena och det andra.

Det är otacksamt att vara förälder inser jag nu.

Och HÖGST jobbigt att vara min.



Jag slutar dessvärre 16.05 i eftermiddag, rundar av med ett härligt oförberett PROV.

Känns fin fint.


Dagens ord, jag vet.

Sen så kanske det blir att dra till Studion? Någon som hänger på? Men det blir i och för sig aldrig mycket gjort med mig där.

Hm.

Det enda jag gör är gör saker och ting svårare för er! Men det kan ju inte jag hjälpa. Den senaste tiden har jag fått massa skit för saker jag inte kan rå för.

Men jag förväntar mig inte att någon ska förstå. Jag har alltid klarat mig ändå.


Och det känns ju fin fint.

Måndag morgon

Jag har inget snällt att säga.


Så därför håller jag tyst.

Och en sak till:

Era la primera vez que te vi como tu eres. Y creo que era una signo de Dios.

Dios siempre me protege.
 

No lo quiero decir.

Algo me he pasado.


y algo me dice...





Bless this mess of mine.



Man gör sitt bästa, men det skiter sig ändå.

Och Du måste förstå,
älskade förlorade människa
att ibland måste man lära sig saker
om
och om
och om
igen.





That's what I don't like about you.




Och du,
har så lite självinsikt
att du inte förstår
att din värsta fiende
är du själv.





Stockholm igår med UNIVERSUMS bästa elevråd!



Höjdpunkter över dagen:


1. När vi alla spelade Alias på T-centralen i Stockholm, klockan halv 7 på morgonen (Men du vet, dina ögon är....? Vadå??! GLIMRANDE??? TINDRANDE??!)


2. Alex sex-samtal klockan 4 på morgonen ("Fan vad kall jag blev om stjärten...Blev du upphetsad?")


3. Snurra flaskan! Allt som sägs i Kungshallen/Tåget stannar i Kungshallen/Tåget


4. Alex "Men hallå, hur gör ni när ni ska tvätta gurkan? ( As garv följer.) men vadå? tvättar ni den inte?"

5. Vår gruppledare (...och om någon kommer fram till dig och säger: vi vill anordna en fotbollsturnering så säg FUCK YOOOOOU GÖR DET SJÄLV!!)

6.  Teds kåtslag när Alex provade jeans (Åååååååh fyfan, alltså du är så jävla SEXIG...)

7. Ben and Jerrys glassen. Mmmmmmhm....

8. Nadinas kommentarer ("Okey han säger att någonting viktigt hände 1989..Hmm.. Jag föddes -89 det är väl det han syftar på.")

9. Jennifer! Du är ruggigt underbar!

10. Pawlik! Han kom för att vinka av oss 4 på morgonen och stod och vänta när tåget kom in på stationen. <3 Gullunge!


Men överlag var det en underbar dag; är glad att jag halkade in på ett bananskal, för utan er vore skolan lite tråkigare!


Och Alex...glad över att du kom in till slut.


"Alex, nu tittar du här..och så kan du väl koden?"


Jaaaaaaa då.






och jag är så jävla ledsen på dig.


Alltså verkligen.

Jag trodde att du förstått, men tydligen bestämde du dig för att folk som inte ens känner mig vet bättre och absolut talar mer sanning än jag någonsin gör för dig. Jag är ledsen att det blev såhär, men du får skylla dig själv.

Jag gjorde vad jag kunde men det räckte tydligen inte.


Och den enda du kan klandra är dig själv.







Och Linda; jag kände henne inte, men du ska veta att jag känner med dig.


Fortsätt stå stark som du alltid har gjort.

Ivannia hjärta Pawlik Forever!

Jag är i skolan.


Fucked up, eftersom det är studiedag.

Men det är ganska lungt ändå; Jag och Linda sitter i Pawliks arbetsrum och smaskar på varm choklad och bakelser (fast det är mest Linda som har chokladen men ändå). Ganska trvisamt.


Jaha. Sen då?


Idag måste jag gå lägga mig tidigt (som Pawlik sa: Eftrer Bolibompa) eftersom det bär av till Stockholm med Elevrådet imorgon; klockan FYRA på MORGONEN åker vi, så frågan är ifall man ska gå och lägga sig överhuvudtaget?



Men det ska bli roligt ändå; vet inte exakt hur vi ska fördriva tiden, men i värsta fall så har jag och Alex kuddkrig.



I VÄRSTA fall sa jag...






Knowing that
I'm not allowed to
although
I really want to
Makes me belive that the sensation
would be so much sweeter
if I did it anyway.








Och jag är mycket bekymrad över dig.


Om jag kunde, älskling,

så vet du att jag skulle.

"HALLÅ! JAG FICK VÄRLDENS BÄSTA IDÉ! På Lidl...."

Shit vad larvig jag är.

Förlåt.

Klart du ska vara lycklig!






Nanna och jag ska äta snart.


Jag tror du är arg på mig.


Pappa gav mig en hundring.


Alex är en latmask.


Och jag borde vara på lektion.


Sabes que me irritas? Me siento tan insoportable, como que todo lo que tu haces med da rabia, aunque te admiro por las mismas cosas.




Sin logico.

Pero alomejor eso es lo que me gusta de ti.


Måste verkligen...

Jaja.


Idag?


Inget.


Trööööött.


Och jag fick reda på igår att mina affärsjuridik är lagd i Kungsgård!


Neeeeeeeeej!



Och jag kommer för evigt och för alltid att hata dig Mr. Haddad....Men jag ska ju ändå sitta på din rygg, det är ju du som ska galoppera iväg! :)


I går var ingen bra dag; jag vaknade med världens ångest tryckt över mina lungor..


Men lite musik och kakor gjorde susen!



Och idag har jag prov, nej tack.


Men det ska nog gå bra.

DAGENS CITAT

- Jag vill vara en fågel, jag vill liksom kunna flyga, men sen vill jag inte vara en fågel mer.



Izla, min bäbis, din logik är verkligen slående!



Gumman, du gör mig vemodig.



Vill bara citera en mycket klok vän till mig
som inte säger saker
så ofta som hon borde
men när hon väl gör det
bör man lyssna.




Kärlek, vänner?

-Du kan inte leva utan det, men låt det inte ta över dig.




Så sant, så sant.





Men guuuuud...

Ni måste ju hålla med om att det är mycket vidrigare att ÄLSKA med någon än att bara ha haft sex?


I vår ålder?


Jag är ledsen, men det låter sjukt perverst!


Min helg?


Inget. Nada. Niente.




Fast jag var i och för sig på gymnasiemässan; ni skulle sett mig, jag var fullkomligt LYSANDE!


Och om min italienska lärare kunde älska mig mer så skulle hon gifta sig med mig.


Dessutom så gjorde jag och Alex ett grymt team!



Jag tror nog dom vart lite kära i dig, men då kan ju vi räkna med att se dom nästa år.
Din hjärtekrossare.

Haha!

Annars så flyter livet på, nothing more nothing less.


Och jag vet vad du säger, men det är inte sån big deal.

Åtminstone inte så att jag skriver om det i bloggen.



Jag säger ju att du har mer behållning av att lära känna mig än att bara läsa det jag skriver.




Men du.


Vi väntar lite okey?

Ivannia...

....Hade inte tänkt att följa IDOL i år.


men.


Christoffer!


I'm a new member of your fanclub.

Yääää!


Y quien tiene...el papa pinguino con la pipa???!!

Mycket bra dag idag :)



Idag har varit en ganska hektisk dag; flygit runt precis som vanligt, skrattat och skrikit precis som vanligt, lyssnat och läst pecis som vanligt...


Men det var något särskilt.



Fråga inte, har ingen aning.



Hursomhelst, har kommit fram till att nästa vecka blir mer eller mindre AS soft.


Måndag: Vanlig skoldag, men har sovmorgon så det är ganska så lungt.

Tisdag:  Skulle ha rest iväg till Linköping med klassen för att lära känna dom, men hallå vi har redan vänner for lajf band (jani) så vem behöver det??! Jag är "SJUK" alltså.

Onsdag: Den enda mer eller mindre kassa dagen I guess, då jag MÅSTE gå på gympan. Men utöver det så har jag bara 3 lektioner och slutar 2, så så illa är det kanske inte?

Torsdag: Slutar 12. Jiiihuu.

Fredag: STUDIEDAG! Jiiiihuu.

Lördag: Elevrådet ska göra Stockholm till en farlig plats!! Haha, nej men ser fett fram emot det gubbar, nu röjer vi ;) Eller hur, ALEXANDER!?? Följ med nu för sjutton, larva dig inte.

Söndag: Sooooft. Me lajk. :)


Och nu måste jag fan gå och lägga mig..ska stå på den där ¤%&&## GYMNASIEMÄSSAN imorgon med Jennifer.



Klockan 10.


Kiiiiill meee...


Clearing mental space

                                                          
Boh.

Può andare come vuole


perchè,


Gli occhi di lui
veramente sono
stelle


i labbri suoi sono
bei


il capello suo sarà
di velluto,
e il suo riso di
oro.


Ma non sono innamorata.



Non
              Come
                  Tu.

Haha

Vilken ironi!

Och...

Här sitter jag igen.


Livet skrattar åt mig


och jag huttrar tillbaka.

Alltså jag skulle kunna



Så vadå, innebär detta att jag hade fel?
Igen? Hur stor är chansen? Eller är det bara du som har bestämt dig
för att göra illa värre? Och jag blir så jävla irriterad, att man inte kan hålla sig, att man
måste basunera ut det till allmänheten, för jag ville inte lägga mig i från början,
 men du tvingade mig, och här är jag.
Och hur tar jag mig ut ur röran? Det var aldrig min mening, aldrig min intention,
 för jag vill inte bry mig, men jag kan inte, jag sugs längre
och längre in
och herregud vad jag önskar att jag hade
låtit bli att svara den kvällen.





Irriterad
frustrerad
förbannad
besviken


Och allt är ditt fel.





Tricky.

..och helt plötsligt är jag tillbaka på noll.


och du det är lätt för dig att säga, det är inte din intuition som sviker.


But,



I think I better leave right now, before I fall any deeper.
Som en klok människa
sjöng en gång.


Grattis.

Det kom som en blixt, så jag var tvungen att lämna lektion.



["Inte glasklart, men definitivt, absolut för luddigt för att vara inbillning."]





- Det roliga är att varje fredag så är jag mer eller mindre upprymd av tanken av att kanske,
 eller nej
 eller jo
 eller kanske
Men sen går helgen, och jag nollställer mig, svalnar i tanken,
för att sen på måndag känna uppbyggnaden
till det som bubblar under ytan på fredag.-





Jävlar.

Helgen

..orkar jag inte redogöra för.


Men det var 1) skräningt  2)lite smått sinnesjuk 3) kvävande


Men vad är det man har familjen för...


Nanna hjärta... *****



Och du, du höll mig vaken, höll i mig lik den ängslan som bara fortsätter torna upp sig, kväver mig...


Men det är alltid roligast när man inget vet.

Ivannia....

....hjärta High School Musical!! <3


Och jag är ju helt pirrig i magen..Tänk om livet vore som en High school film!


(And it kinda is.)


Och fjärilen flaxar lite därinne.

Por alguna razon nunca puedo escribir lo que quiero.


alomejor es por lo mejor. Quien sabe lo que pasara.


Y todo es culpa tuya.



(Bless this mess of mine.)



Chucha.


Gumman...

Jag är bara glad att det löste sig, var så himla dumt allltihop och det var så otroligt onödigt.


Men nu vet du till nästa gång iallafall.


Och följ horoskopet.



Sit in the corner and wait. <3






Idag har varit en ganska okey dag, inget har hänt, fast vi hade en lite intressant diskussion om huruvida curry korven som serverades till luch idag faktiskt var gul... Kan inte påstå att det var med någon större entusiasm som vi drog mot matsalen, lite ängsliga utifall att vi skulle få....gul korv till luch.



Och det är torsdag!! Thank you LORD!


På fredag ska jag coh min storasystrar + min lillasyster + min systerdotter träffas hemma hos min syrra Mache. Vi ska titta på High schoool musical 2, och som vi väntat!! Wohoooo för Disney Channel!


På lördag så ska hela familjen träffas; min pappa fick rycket häromdagen och sa att det var EN HEL MÅNAD sedan vi senast hade släktträff, så därför bestämde han sig för att organisera en lite hemmakväll med min inte så lilla familj.


Som om vi inte träffas tillräckligt ofta ändå.


Herregud.


Men nåja, pappa fick den lysande idén om att vi skulle spela LOTTO.

Ja. LOTTO.


Alla ska ha med sig två priser var, allt är tillåtet; Mín mor som tänkt ha med sig en grillad kyckling och en eltandborste, min syster som satsar på toblerone, och min andra syrra som satsar på en par fluffiga rosa dammvippor med tillhörande handbojor.


Hoppas jag vinner handbojorna.


:)


Hehe.


Men nu har jag lektion, bäst att tralla iväg!


puss och kram



Ge inte upp nu. Han blir nog din ska du se. Visa framfötterna bara.

Passa dig.

Och jag är så jävla arg.

15.15

Har raderat alla eventuella missförstånd.


Bäst att du har en bra förklaring.


För det har inte jag.

Okey.

Jag förstår ingenting?


Vad är problemet?


Känner mig bara ledsen...


Du har förväxlat mig med någon annan, jag är ledsen!


Det är du som har förändrats..Jag har alltid varit äkta, och förolämpa mig inte med att säga något annat.


Herregud..Vad sägs om att komma till mig och prata om det istället för att skriva det så att alla får se?


Jag förstår ingenting.


Gud. Sånt slöseri med tid.


Jag har gjort någonting??! Vad fan?!

RSS 2.0